La natura de l’amor l’amor de la natura

L’amor de la natura i la natura de l’amor és una nova producció de la Coral Cantiga per a l’estiu del 2015. En aquest concert-espectacle, un rapsode, una soprano solista i un llaütista desvelaran, juntament amb el cor, els misteris de l’amor i l’amor per a la natura a partir de música renaixentista catalana i europea.

L’amor i la natura són dos dels grans misteris de la humanitat i els han cantat trobadors, poetes i filòsofs. Durant el concert, i en el marc de la commemoració dels 700 anys de la mort de Ramon Llull, ens fan de fil conductor fragments del Llibre d’Amic e Amat. Textos del Cançoner de Ripoll, d’Ausiàs March i de Jacint Verdaguer també hi tenen cabuda i contraposaran amb frescor els diversos tipus d’amor (cortès, carnal, platònic, pur, etc.). Tant per a la selecció de textos com per a la declamació en els concerts comptem amb l’experiència i bon fer del poeta Enric Casasses.

El programa del concert està integrat per obres de Claudio Monteverdi, Luca Marenzio, Clément Janequin, Thomas Tomkins, Juan Vásquez, Joan Brudieu i peces de cançoners del segle XVI.

Josep Prats

Director de la Coral Cantiga

+info

Deixa un comentari