Plans per a l’estiu

Ja són a la venda les entrades per als concerts del Festival de Música Antiga dels Pirineus FEMAP. Els dies  18 i 19 de juliol hi presentarem el programa “L’Amor de la natura i la natura de l’amor”. En aquest concert-espectacle, el poeta i rapsode Enric Casasses acompanya als membres del Cor Cantiga i a la jove soprano Marta García Cadena en un recorregut per tots aquests cants. Del Llibre d’Amic e Amat de Ramon Llull (de qui el proper any es commemoren 700 anys de la seva mort) als madrigals de Claudio Monteverdi o Luca Marenzio, passant per la poesia d’Ausiàs March o les expressives cançons amoroses de Thomas Tomkins, Juan Vásquez i Joan Brudieu.Serà a la Catedral de Santa Maria d’Urgell i l’endemà al llac d’Engolasters.

Us ho perdreu?

FEMAP

 

 

Deixa un comentari