Estrenem programa a Balaguer

psyche_revived_by_cupids_kiss - copiaEl proper dissabte 27 de juny a les 9 del vespre, estrenem el programa “L’amor de la natura, la natura de l’amor” al convent de Sant Domènec de Balaguer, dins el cicle Juliols de Música i Poesia.

Aquest nou espectacle poètico musical, a partir de la idea de Josep Prats comptarà amb la participació, a banda de la coral Cantiga, del poeta i recitador Enric Casasses, la soprano Marta Garcia Cadena i el tiorbista Edwin García.

A través de música renaixentista catalana i europea i de fragments recitats de poesia catalana, l’espectacle fa un recorregut per les diferents visions de l’amor i de la natura, dos dels grans misteris de la humanitat que han estat cantats per trobadors, poetes i filòsofs. La proposta alterna obres de compositors com Claudio Monteverdi, Josquin des Prés, Clément Janequin, Thomas Tomkins, Juan Vásques i Joan Brudieu, entre d’altres, amb fragments de textos de Ramon Llull o Jacint Verdaguer.

Més endavant hi haurà actuacions a Moià, Barcelona, i a la Seu d’Urgell i a Encamp, dins del Festival de Música Antiga del Pirineu.

Us hi esperem

+ info

 

Deixa un comentari