Parèntesi estival

 

 

 

El passat 19 de juliol, tancàvem l’activitat del curs 2014-2015 a Andorra, al llac d’Engolasters. Se n’han fet ressò a diversos mitjans, i avui se n’ha publicat a el Núvol el digital de cultura, una extensa ressenya. La podeu llegir des del següent enllaç i podeu veure més fotogràfies del concert clicant a damunt de la imatge del concert.

 

 

 

El parèntesi estival serà breu: el dia 8 de setembre CARTELL DEFINITIU SEGUEM ARRANestrenarem el curs 2015-2016 participant en el concert Seguem Arran, al Born Centre Cultural.  Compartirem escenari amb els cantants, Miquel Gil, Arnau Tordera, Roger Padullés i Mariona Segarra, acompanyats per la Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya, i amb intervencions de Jordi Fàbregas i Joan Crosas, explicant el recorregut musical per Quinze himnes i una cançó eròtica.

+info  entrades

 

Bon estiu!

Deixa un comentari