Carmina Burana al teatre Jardí

Imatge de l’actuació de dissabte al teatre Jardí de Figueres en el concert de clausura del festival Corearte 2015.

Amb els solistes, Ulrike Haller, Jordi Domènech i German de la Riva, amb els cors del festival Corearte, amb la coral infantil de Figueres, La Flauta Màgica, el cor juvenil Sinera, i acompanyats pels pianistes Daniel Garcia i David Malet i per el grup Percussions de Barcelona, vàrem interpretar Carmina Burana de Carl Orff, dirigits per Josep Prats.

Si no vàreu poder venir, en breu tindreu  una nova oportunitat de sentir aquesta obra: serà el diumenge 8 de novembre a l’auditori de Barcelona. Aquesta vegada serà amb la Banda de Barcelona, amb direcció de Salvador Brotons. Hi serem de nou amb Sinera i també amb la coral Sant Jordi.

 

Deixa un comentari