Conciertos

Producciones actuales

Polifonía sacra de J.S. Bach y M. Duruflé

El contingut d’aquest concert està centrat en la música del compositor francès Maurice Duruflé (1902-1986). Encara que a casa nostra és relativament poc conegut, la seva figura és una de les més importants en l’àmbit compositiu francès.

El Requiem, opus 9, és una de les seves obres més interpretades i , sens dubte, una obra profunda, serena, d’un transfons poètic molt important i d’una gran bellesa.

Completen el programa de concert els Quatre Motets sobre temes gregorians del mateix Duruflé i com a contrapunt a l’estètica d’aquest compositor el motet Jesu Meine Freude de Johann Sebastian Bach.

+info

 

L’amor de la natura la natura de l’amor

Música renaixentista

L’amor de la natura i la natura de l’amor és una nova producció de la Coral Cantiga per a l’estiu del 2015. En aquest concert-espectacle, un rapsode, una soprano solista i un llaütista desvelaran, juntament amb el cor, els misteris de l’amor i l’amor per a la natura a partir de música renaixentista catalana i europea.

+info

Liebeslieder

Lied alemany i català per a cor i piano 

La Coral Cantiga proposem per a aquest estiu un concert refrescant: a laprimera part hi interpretem els populars Liebeslieder Walzer op. 52 de Johannes Brahms, i a la segona un col·lecció dels millors lieds (cançons) de la producció musical catalana contemporània.

Un plantejament de cançó/lied en estat pur, refrescant, que estem segurs que el públic gaudirà escoltant tant com nosaltres gaudim interpretant.

+info

 

 

Produccions recents

Mobília o la vita è mobile  +info

Pasqua, un balcó a la primavera. 2014 +info

Cor i cobla. Tardor 2013 +info

Polifonia Sacra i polifonia policoral. Setmana Santa 2013 +info

Cors d’òpera amb la Banda Municipal de Barcelona. Primavera 2013  +info

Salm 42 de Mendelssohn – Missa KV 427 Do m de Mozart.  Tardor 2012    + info

La mar – La tonalitat de l’infinit.  Estiu 2012 + info