Crònica lionesa

“Divendres al vespre, els cantaires de Cantiga, vam enfilar el camí cap a Lió – la ciutat que va acollir part del Festival de Corearte d’enguany-. El Festival de Corearte a Lion va començar amb un concert d’obertura a la magnífica cripta de Fourvière a càrrec de les corals Cantiga i Blok’notes, que van sorprendre el públic amb dues cançons comunes. Tant Pep Prats com Mariette Wilson, directors de Cantiga i Blok’notes, van oferir un ampli repertori musical que va abraçar des de la música sacra més sentida a les harmonies translúcides de Guinovart.

L’endemà de bon matí, encara amb el regust del sopar de germanor, es va celebrar un pícnic coral al teatre antic de Lió. Aquesta trobada informal va permetre que les corals participants dels tallers intercanviessin peces i repertori d’arreu del món. Després d’iniciar el pícnic musical amb quatre cançons populars catalanes i dinar, vam anar -altre cop- cap a l’aeroport. Aquest cop, però, amb tot de sensacions noves a la maleta.”

Muntsa Moral

16 pensaments a “Crònica lionesa

Deixa un comentari