Concert dia Internacional del Cant Coral – FCEC 2018

El proper diumenge 16 de desembre serem al Petit  Palau, amb la coral Sinera, en el Concert del Dia Internacional del Cant Coral, organitzat per la Federació Catalana d’Entitats Corals, i en el marc d’un Concert Solidari amb el Projecte “Clavé XXI”.

Hi podreu escoltar un repertori variat d’autors principalment catalans, organitzat en tres parts: la primera interpretada per la coral Sinera de la mà del seu director, Oriol Castanyer i amb l’acompanyament al piano d’Álex Cebrián; la segona anirà a càrrec de la coral Cantiga, dirigida per Josep Prats i amb Víctor Valls al piano; clourà el concert la suite Nadales Arreu del mestre Manel Oltra, que serà interpretada per les dues corals conjuntament. La versió per a cor i banda d’aquesta suite va ser estrenada el Nadal del 2016, per aquestes dues corals i la coral Sant Jordi, sota la direcció del aleshores titular de la Banda Municipal, Salvador Brotons. En aquesta ocasió s’interpretarà l’arranjament amb acompanyament de piano, realitzat per Jordi León.

ENTRADES    PROJECTE CLAVÉ XXI