NOVETATS!!

Les dues darreres presidentes de la coral Cantiga, Sílvia Mondón i Carme Kovacs.

Després de més de sis anys de Presidència, la Sílvia Mondon i Vehils (primera presidenta de la història de la coral) va passar el relleu, el proppassat mes d’octubre, a la Carme Kovács i Pané. Malauradament, la Carme ha hagut de renunciar al càrrec per motius personals. La rellevarà  la Maite Pueyo i Vigatà, que fins fa ben poc s’ocupava de les feines de gestió de la coral.

Agraïm ben sincerament la feina (molta!) feta per la Sílvia. També li hem d’agrair la bona disposició a la Carme, encara que hagi estat una presidència molt breu. I, com no pot ser d’altra manera, donem la benvinguda a la Maite!

D’altra banda, en la passada assemblea del dia 27 de gener, el nostre director, en Josep Prats i Lladó, ens va comunicar el seu desig de jubilar-se d’aquí a un any i mig, el novembre del 2021, coincidint amb la celebració del 60è aniversari de Cantiga i del 40è des que n’és director. L’equip tècnic també va proposar als cantaires com a nova directora de la coral la Montse Meneses i Sendrós, persona amb una contrastada trajectòria musical i excantaire de Cantiga. La proposta es va acceptar per unanimitat.

Vénen, doncs, temps de canvis, que encarem amb una barreja de tristesa pel qui ens deixa i alegria per la qui ens conduirà els propers anys.