Malgrat tot, començant a preparar nous repertoris

Dilluns 9 de novembre, l’Edmon Colomer ens va oferir (per videoconferència) una xerrada per parlar-nos de la cantata ‘L’alta naixença del rei en Jaume de Robert Gerhard, amb text d’en Josep Carner.

La coral Cantiga, conjuntament amb el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, cantarem aquesta obra, dirigits pel mestre Edmon Colomer, la propera primavera (si la COVID-19 ens ho permet…). Està previst d’oferir-la al Palau de la Música, al Centre Cultural de Valls, a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i al Teatre-Auditori de Granollers.

Va ser molt interessant conèixer detalls de l’obra, tant pel que fa al text que va escriure en Carner com als detalls de la música que hi va posar  Gerhard. No cal dir que, gràcies als nous coneixements que ara en tenim, entomarem l’estudi d’aquesta obra amb una perspectiva nova i força engrescadora.