Te Deum de Charpentier

La setmana que ve cantarem a l’Auditori de Barcelona un dels quatre  tedèums de Marc-Antoine Charpentier. Serà en el concert participatiu que organitza  l’associació Messies Participatiu i ho farem com a cor d’escenari, conjuntament amb els participants individuals, l’orquestra de cambra Terrassa 48 i sota la direcció de Jordi Casas Bayer. Actuaran com a solistes les sopranos Ulrike Haller i Delia Agúndez, la mezzosporano Marta infante, el tenor Carles Prat i el baríton Josep Ramon Olivé.

A principis de juny a Catalunya Música dedicaven un dels programes de TOTS ELS MATINS DEL MÓN als tedèums del compositor francès. El podeu escoltar aquí, si voleu anar fent boca per al concert.

Completarà el programa el Glòria de Vivaldi.

Si ens voleu acompanyar podeu comprar les vostres entrades al web de l’auditori.